Studies hebben bevestigd dat het gebruik van infraroodlampen ontelbare gezondheids- en welzijnsvoordelen kan bieden, zoals het ontspannen van spieren, pijn en verkoudheid verlichten, gewrichtsstijfheid verminderen, de flexibiliteit vergroten en de bloedcirculatie verbeteren. Een infraroodlamp van Beurer kopen is een geweldige manier om thuis te genieten van de vele positieve voordelen van infraroodlicht. Maar wist u dat de infraroodlamp ook mensen met de ziekte van Raynaud kan helpen? Weten hoe? – lees de onderstaande gids.

# 1: stimuleer de bloedcirculatie

Bij de ziekte van Raynaud zijn de bloedvaten vernauwd in onze ledematen, zoals handen en voeten. Wanneer een infraroodlamp wordt gebruikt, zorgen het licht en de warmte van de lamp ervoor dat onze bloedvaten verwijden, waardoor de bloedtoevoer naar het gebied toeneemt. Wanneer de bloedcirculatie wordt verbeterd, helpt het om de schade te herstellen die door deze medische aandoening is veroorzaakt.

# 2: Verlicht de symptomen van de ziekte van Raynaud

Wanneer infrarode warmte-energie aan het lichaam wordt afgegeven, helpt het de temperatuur in de bloedvaten van een persoon in evenwicht te brengen. Als gevolg hiervan worden zwelling en pijn geassocieerd met de aandoening verminderd en wordt het zuurstofgehalte in het getroffen gebied verhoogd.

# 3: Biedt een natuurlijke therapeutische oplossing

Infrarood verwarming genereert een gestage stroom van diep doordringende, gezonde warmte naar het individu, waardoor een natuurlijke therapeutische oplossing voor de aandoening ontstaat.

Het infrarode licht en de warmte die door de Beurer-lamp worden afgegeven, is een veilige, alternatieve behandeling voor de ziekte van Raynaud die u kan helpen weg te blijven van chemische injecties, schadelijke medicatie of zelfs een zenuwoperatie.